logo
notfound

Nagy Judit Éva

  • Beosztás: Tréner

A „Szeress jól” program egyik megálmodójaként és szervezőjeként örömmel veszek részt a tréningekben, a feltételek és a működés megteremtésében!
Újságíróként média és PR kommunikációval foglalkozom. Korábban közel egy évtizedet dolgoztam Kínában kulturális diplomataként. A lányaim ott születtek és különösen nehéz volt egy távoli országban, eltérő kulturális környezetben helytállni, nevelni őket.
Mások segítése, az önkéntes feladatvállalás mindig életem része volt. Pekingben a La Leche Liga szoptatási tanácsadójaként beleláttam a keleti és nyugati kultúrából érkező családok életébe, eltérő gyermeknevelési gyakorlatukba és információkkal, tapasztalattal segítettem őket. Sanghajban megalapítottam és évekig működtettem az első angol, majd kínai nyelvű támogató csoportot. Az itt megszerzett multikulturális tudást adtam át a szülőknek és használtam gyermekeim nevelésében is.
Saját szülői tapasztalatom szerint, fontos érteni a kamaszokban zajló változásokat, támogatni őket minden helyzetben – akkor is, ha ez néha nem megy könnyen. Megerősödött bennem, hogy egy őszinte, nyitott, támogató szülő-gyerek kapcsolat átsegíthet bennünket a kamaszkori nehézségeken, önismeretünk és lelki harmóniánk pedig a családon belüli összhang megteremtéséhez járulhat hozzá.
Interkulturális tanácsadóként, empátiámat és saját tapasztalataimat is felhasználva segíthetem a (munka, vagy vegyes házasság miatt) több kultúrában otthonosan mozgó, de kihívásokkal találkozó családokat.
Art coaching eszközökkel szeretném támogatni a kreatív problémamegoldást, segíteni a hozzám forduló fiatalokat az élmény alapú útkeresésben, önismeret és önbizalom fejlesztésben.

Copyright @2018 Whitehall's Kft. Minden jog fenntartva.